Indul az EFOTT

Indul az EFOTT
07/10 - 07/16

2018. július 10. - 2018. július 16.

EFOTT (2481 Velence, Evezős út 1.)

07/10 - 07/16

2018. július 10. - 2018. július 16.

EFOTT (2481 Velence, Evezős út 1.)


Az idei fesztivál házigazdájaként az ELTE számos tudományos, kulturális és társadalmi témájú programmal készül az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára (EFOTT).

A rendezők munkáját idén az ELTE hallgatói is segítik, többek között sport- és civil programok felvonultatásában. Az ELTE civil sátrában öntevékeny csoportok mutatkoznak majd be, és a látogatók mások mellett az idei Jessup Nemzetközi Jogi Perbeszédverseny nyerteseivel, valamint az ELTE Karrierközpont, a Savaria Egyetemi Központ és a Konfuciusz Intézet munkatársaival is találkozhatnak. Az ELTE Civil Színpada koncerteknek, kémiai kísérleteknek, ismertterjesztő előadásoknak, beszélgetéseknek ad otthont, és a külföldi hallgatókkal foglalkozó szervezetek is kitelepülnek.

A velencei fesztiválon nyolc különféle zenei stílust felvonultató helyszínen kínálnak a látogatóknak tartalmas programot a hip-hop színpadtól a party arénán át a népzenének is teret adó muzsika szigetig. Fellép majd a Magyarországra először érkező Jessie J, a brit közönségkedvenc, John Newman, de ott lesz Lost Frequencies, illetve a rock stílus kiemelkedő dán képviselője, a Volbeat, és színpadra lép Dub FX is. Idén több mint 100 magyar fellépő előadását is élvezhetik a fesztiválozók. Velencén koncertezik például Rúzsa Magdi, a Wellhello, a Punnany Massif, a Halott Pénz, Majka&Curtis, a Brains, a Kelemen Kabátban, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Cloud 9+ és Szabó Balázs bandája, a rock jegyében pedig többek között a Tankcsapda, a Kowalsky Meg a Vega, az Anna and the Barbies, a Leander Kills, a Dorothy és a Paddy and the Rats. 

A fesztiválra június 30-ig az ELTE hallgatói és dolgozói kedvezményesen válthatják meg heti- és napijegyeiket.

Bővebb információ EFOTT-os aloldalunkon

Az EFOTT honlapja