EFOTT 2018

EFOTT 2018
2018-ban az EFOTT házigazdája az Eötvös Loránd Tudományegyetem: a külföldi és hazai fellépők mellett a civil faluban az egyetem színpadán számos tudományos, kulturális és társadalmi rendezvénnyel, kerekasztal-beszélgetésekkel várják az érdeklődőket 2018. július 10-16. között a Velencei-tó partján - természetesen a fesztiválhoz hangolva.

Ma az EFOTT 110 ezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a fiatalok körében és Magyarország legnagyobb hallgatói eseménye. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a fiatalok sport-, gasztro- és kulturális életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről-évre bővülnek, nem csak létszámuk, de színvonaluk tekintetében is.

Ezen az oldalon a legfontosabb információk találhatók meg a fesztivállal kapcsolatban: jegyvásárlási lehetőség, koncertek, ELTE-s programok.

A fesztiválra az ELTE polgárai - hallgatók, oktatók és dolgozók - kedvezményes jegyeket válthatnak. Részletes információk ezen a linken érketők el.

 

Az EFOTT ♡ ELTE Facebook-oldal itt érhető el.

 

EFOTT 2018 hírek