Kutatásmenedzsment képzés

2022.09.19.
Kutatásmenedzsment képzés
Az ELTE Innovációs Központ díjmentes, online képzést hirdet az Egyetem PhD-hallgatói és fiatal kutatói számára.

A képzési modulok elvégzése hozzásegíti a résztvevőket ahhoz, hogy kutatói pályájuk során kutatóhelyek, intézmények, innovációs vállalkozások által megvalósított kutatási projektekben eredményesen részt vegyenek. A képzés értékes kimenete önálló kutatási terv, amelyet a résztvevők a képzés ismeretanyaga alapján, meglévő vagy folyamatban lévő kutatási (rész)eredményeikre alapozva, azok piacra kerülésének modellezése és/vagy konkrét elősegítése céljából készítenek el.

A jelentkezéshez releváns kutatási tapasztalat elvárt és szükséges.

A képzés 2022. november 4–25. között zajlik. A résztvevők (csoport) maximális létszáma 20 fő, a helyeket jelentkezési sorrendben töltik fel

Jelentkezési határidő: 2022. október 23. (vasárnap). A részvételi szándékot az ELTE Innovációs Központnak az innovacio@innovacio.elte.hu e-mail címre küldött levélben kérik jelezni a mellékelt jelentkezési felhívásban foglaltak szerint.

A részvétel díjtalan, forrását az „Az ELTE Innovációs Ökoszisztémájának fejlesztése az ipari elvárásokkal összhangban.” című, 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00004 számú pályázat biztosítja.

Kapcsolat, információkérés

Mellékletek
Felhívás
Adatkezelési tájékoztató
Ügyfélszolgálat