Kutatásmenedzsment képzés

2022.04.12.
Kutatásmenedzsment képzés
Az ELTE Innovációs Központ díjmentes, online képzést hirdet az Egyetem PhD-hallgatói és fiatal kutatói számára.

A képzési modulok elvégzése hozzásegíti a résztvevőket ahhoz, hogy kutatói pályájuk során kutatóhelyek, intézmények, innovációs vállalkozások által megvalósított kutatási projektekben eredményesen részt vegyenek. A tréning értékes kimenete önálló kutatási terv, amelyet a résztvevők a képzés ismeretanyaga alapján, az oktatói iránymutatások szerint készítenek el meglévő/folyamatban lévő kutatási (rész)eredményeikre alapozva, azok piacra kerülésének modellezése és/vagy konkrét elősegítése céljából.

A képzés 2022. május 20. – június 3. között zajlik. A résztvevők (csoport) maximális létszáma 20 fő, a helyeket jelentkezési sorrendben töltik fel. A jelentkezéshez releváns kutatási tapasztalat elvárt és szükséges.

A részvételi szándékot az ELTE Innovációs Központnak küldött e-mailben kérik jelezni, a jelentkezés határideje 2021. május 8. (vasárnap)

A részvétel díjtalan, forrását az „Az ELTE Innovációs Ökoszisztémájának fejlesztése az ipari elvárásokkal összhangban.” című, 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00004 számú pályázat biztosítja.

Kapcsolat, információkérés

Mellékletek
Felhívás
Adatkezelési tájékoztató
Ügyfélszolgálat