Kutatásmenedzsment – tréning

2021.06.08.
Kutatásmenedzsment – tréning
Az ELTE Innovációs Központ díjmentes, online képzést hirdet az Egyetem PhD-hallgatói és fiatal kutatói számára.

A képzési modulok elvégzése hozzásegíti a résztvevőket ahhoz, hogy kutatói pályájuk során kutatóhelyek, intézmények, innovációs vállalkozások által megvalósított kutatási projektekben eredményesen reszt vegyenek.

A képzés értékes kimenete önálló kutatási terv, melyet a résztvevők a képzés ismeretanyaga alapján, az oktatói iránymutatások szerint készítenek el meglévő /folyamatban lévő kutatási (rész)eredményeikre alapozva, azok piacra kerülésének modellezése és/vagy konkrét elősegítése céljából.

A képzés 2021. június 25. – július 16. között zajlik. A résztvevők (csoport) maximális létszáma 20 fő, a helyeket jelentkezési sorrendben töltik fel. A jelentkezéshez releváns kutatási tapasztalat elvárt és szükséges.

Jelentkezési határidő: 2021. június 16. (szerda). A részvételi szándékot az ELTE Innovációs Központnak küldött e-mailben kérik jelezni.

A részvétel díjtalan, forrását az „Az ELTE Innovációs Ökoszisztémájának fejlesztése az ipari elvárásokkal összhangban.” című, 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00004 számú pályázat biztosítja.

Kapcsolat, információkérés: ELTE Innovációs Központ, telefon: +36 1 411-6500/3156

Felhívás
Képzési program
Adatkezelési tájékoztató
Ügyfélszolgálat