Munkatársi mobilitási lehetőségek CHARM-EU partneregyetemeken

2024.02.07.
Munkatársi mobilitási lehetőségek CHARM-EU partneregyetemeken
A tavaszi félév végéig folyamatosan lehet pályázni Erasmus+ oktatási és képzési célú mobilitási programban való részvételre a CHARM-EU egyetemszövetség partneregyetemein. Február folyamán a Bergeni Egyetem júniusi mobilitási hetére és a Montpellier-i Egyetem támogatási pályázatára is jelentkezhetnek az ELTE munkatársai.

CHARM-EIGHT partnerek közötti mobilitási pályázat az ELTE-n

A 2023-2024-es tanévre az ELTE pályázatot írt ki CHARM-EU partnerek közötti Erasmus+ oktatási és képzési célú munkatársi mobilitási programban való részvételre az egyetem munkatársai részére. A pályázat célja a partnerek közötti, a szövetség közös képzésein kívüli oktatási és képzési célú mobilitások ösztönzése. Pályázni 2024. szeptember 30-ig megvalósuló kiutazásokhoz lehet, bármely CHARM-EU partneregyetemre.

Jelentkezési határidő: 2024. június 30.

További információ

A Bergeni Egyetem munkatársi mobilitási hete (2024. június 16–21.)

A Bergeni Egyetem idei  mobilitási hete négy témára összpontosít:

  • Mesterséges intelligencia a kutatásmenedzsmentben (AI in research management)
  • Az innovatív igazgatási kultúra megteremtése (Creating a culture for an innovative administration)
  • Oktatásfejlesztés (Educational Development)
  • A tanulási környezet egyetemes tervezése (Universal Design of the learning environment)

A Bergeni Egyetem 2023-ban csatlakozott legújabb tagintézményként a CHARM-EU Szövetséghez, és várja az eseményre a CHARM-EU partneregyetemek résztvevőit, köztük az ELTE munkatársait is.

Jelentkezési határidő: 2024. március 4.

További információ
Jelentkezés

A Montpellieri-Egyetem EXPLORE#6 felhívása

A Montpellier-i Egyetem kiírta a nemzetközi projekteket támogató hatodik EXPLORE pályázatát. A felhívás célja a nemzetközi együttműködések ösztönzése, a montpellier-i térség vonzerejének és láthatóságának növelése, valamint új kezdeményezések támogatása. A felhívás keretében a CHARM-EU egyetemek munkatársai, valamint PhD- és mesterszakos hallgatói is pályázhatnak új nemzetközi együttműködési kezdeményezését elősegítő kiutazásokra. Pályázni 2024. május 1. és 2025. december 31. között megvalósuló kiutazásokhoz lehet.

Jelentkezési határidő: 2024. február 18.

További információ
Jelentkezés