Sportoljon Alumni Kártyával a BEAC-nál

2018.08.28.
Sportoljon Alumni Kártyával a BEAC-nál
A BEAC és az ELTE Alumni Szervezet együttműködésének köszönhetően idén is a hallgatókra vonatkozó kedvezményes feltételekkel sportolhatnak az ELTE Diplomások körébe tagként regisztrált, korábban az egyetemen végzett hallgatók.

Az ELTE Alumni Szervezet kiemelt céljai között szerepel, hogy volt hallgatói számára a sport összetartó erején keresztül is biztosítsa a lehetőséget a létrejött egyetemi kapcsolatok fenntartására, illetve új kapcsolatok kiépítésére.
A sportolás lehetősége a 2018/2019 tanévre is vonatkozik, ez a friss információ itt érhetők el.
A BEAC valamennyi szakosztálya, edzései nyitottak az ELTE-n végzett hallgatók számára is. Egyéni és csapat sportok, konditerem, egyetemi bajnokságok, jóga, spinning, funkcionális edzések és további 35 sportág várják az ELTE-n végzetteket. Ezeken túlmenően érdemes figyelni a kizárólag alumnusok számára szervezett eseményeket is.

További kedvezmények 

Amennyiben nem rendelkezik még Alumni Kártyával a fenti kedvezmények és lehetőségek igénybevételéhez regisztráljon az alábbi linken. Jobbító észrevételeket, javaslatokat az almamater@alumni.elte.hu címen fogadjuk.
Az ELTE Alumni kártyával igénybevehető lehetőségek az alábbi linken találhatóak. 

ELTE Alumni
Facebook