ELTE Innovációs Nap 2021

ELTE Innovációs Nap 2021
06/30

2021. június 30. 09:00 - 11:30

online

06/30

2021. június 30. 09:00 - 11:30

online


Az ELTE Innovációs Központ ismét online tartja hagyománnyá vált rendezvényét, amelynek célja az egyetemen keletkezett tudás ipari és társadalmi hasznosításának ösztönzése.

Az év legújítóbb kutatói idén is az ELTE Innovatív Kutatója elismerést, legkiválóbb hallgatói az Innovatív Hallgatói Ötletpályázat díjat vehetik majd át a ceremónián.

Az Innovációs nap részeként bemutatkozik a Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium (TINLAB), amelyben az ELTE konzorciumvezetőként vesz részt. Szó lesz a projekt céljairól és a már elért eredményeiről. Az érdeklődők bepillanthatnak a Társadalmi Innovációs Fehér Könyv érdekességeibe, megismerhetik a TINLAB KFI-tevékenységének és partneri együttműködésének kereteit, sőt az első társadalmi innovációs felmérés eredményeit is.

Az Innovációs Napot a járványhelyzet miatt a tavalyi évben is online lehetett követni, az eseményről szóló részletes tudósításunk itt olvasható.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet követően a résztvevőknek elküldik a megtekintéshez szükséges linket. 

Regisztráció (2021. június 29-ig)
Meghívó és részletes program