Programok, kedvezmények

Programok, kedvezmények

Lehetőségek, kedvezmények EN

Alumni tagjaink a sikeres regisztrációt követően Alumni Kártyát kapnak tagságuk igazolására. Ezen túlmenően hírekhez jutnak mindazon programokról, lehetőségekről és kedvezményekről, sportszolgáltatásokról, melyeket az ELTE Alumni tagozatai kínálnak az ELTE diplomások számára is. Bízunk benne, hogy nem csak ezek a lehetőségek lesznek vonzóak és sarkallanak aktív részvételre, de a javasolt támogatások listája is felébreszti volt hallgatóinkban a támogató kedvet Alma Mater-ük felé.

Az ELTE Alumni Hírek közvetíti a már regisztrált ELTE Diplomások számára az Alumni programokat, továbbá válogatást a számukra legérdekesebb hírek, illetve esti és hétvégi események közül meghívók, ajánlók formájában.
Valamennyi Egyetemi hírről és rendezvényről az Egyetemi Hírlevél tudósít.
Érdeklődő pályakezdők számára készül az ELTE Alumni Junior Magazin, melyben a számukra is érdekes Alumni programok és hírek mellett rámutatunk a sport, karrier és önismeret területein adódó lehetőségekre.
Figyelje weboldalunkon is híreinket, eseményeinket, a heti ajánlókat, vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon is!

Kérjük, tanulmányozza át a fenti fejezetekben az Alumni Kártyával járó kedvezményeket, az ELTE Diplomások számára elérhető lehetőségeket, és rendszeres összegyetemi programjainkat! Ha regisztrál, mindezekről rendszeres értesítést is kap.