Kollégiumi jelentkezés

Kollégiumi jelentkezés

Kollégiumi jelentkezés
Az ELTE Kollégiumi Központ Budapesten, Szombathelyen, Debrecenben, Pécsett, és Szegeden összesen 14 kollégiumban biztosít lakhatást a hallgatók számára. Jelentkezés a felvételin!

A Kollégiumi Központ elsőéves felvételt hirdet az ELTE budapesti és szombathelyi telephelyű szociális kollégiumaiba.

2022. július 22., péntek 8:00 órától lehet jelentkezni elektronikus úton, a NEPTUN Egységes Tanulmányi Rendszeren keresztül.
A felvételi kérelmek beadási határideje: 2022. július 30., szombat 20:00 óra
Hiánypótlás: 2022. augusztus 5-én 10 órától 2022. augusztus 10-én 20 óráig

Az eljárás eredményéről várhatóan 2022. augusztus 19-én a NEPTUN Egységes Tanulmányi Rendszeren keresztül elérhető felvételi határozatban értesítjük a pályázókat.
Az ELTE szombathelyi képzéseire felvételt nyert hallgatók az ELTE Savaria Egyetemi Központ weboldalán kapnak tájékoztatást kollégiumi ügyekben.

A felvételi kérelmek elbírálása az ELTE Szervezeti és Működési Szabályzat II. kötet Hallgatói Követelményrendszer 121-124. § szerinti kollégiumi felvételi eljárási rend alapján történik. A felvételi szabályzat valamint a sikeres jelentkezést támogató segédanyagok és elérhetőségek megtalálhatók az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat weboldalán.

Az esetleges elutasító döntés ellen a Hallgatói Jogorvoslati Bizottságához lehet fellebbezni. A fellebbezés pontos módjáról a Kollégiumi Felvételi Bizottság az elutasító határozatban részletesen tájékoztatja az érintetteket.

A kollégiumi elhelyezés mellett a Kollégiumi Központ a Housing Office-on keresztül a nem kollégiumi szálláshelyek közvetítésében is közreműködik.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem kollégiumairól ezen az oldalon talál bővebb információt.