Erasmus+ kreditmobilitás

Erasmus+ kreditmobilitás

Erasmus+ kreditmobilitás

Erasmus+ kreditmobilitás EN

*KORONAVÍRUS (COVID-19) INFORMÁCIÓ - 2020 ŐSZI ERASMUS+ ICM MOBILITÁSOK* 

Kedves Hallgatók! 

A vonatkozó, nem európai partneregyetemi visszajelzések alapján és a célországokban érvényes járványügyi intézkedéseknek megfelelően nem kerül sor Erasmus+ Nemzetközi Kreditmobilitási hallgatói mobilitásokra az őszi félévben, kivéve a következő intézmények esetében: 

  • Albánia, University of Vlorë 'Ismail Quemali' – ELTE kapcsolat: BTK, Angol-Amerikai Intézet 

  • Kína, Fudan University – ELTE kapcsolat: BTK, Filozófia Intézet 

Kérjük, hogy az utazásuk megszervezésének megkezdésekor, másrészt közvetlenül a kiutazás előtt tájékozódjanak a célország járványügyi helyzetéről.  
Amennyiben a célországba történő beutazást a hazai hatóságok, illetve a célország hatóságai nem ajánlják, illetve nem engedélyezik, a kiutazását ne kezdje meg, illetve jelezze ezt a tényt a kari koordinátorának. 

Üdvözlettel: 

Erasmus+ és Nemzetközi Programok Osztálya 

(2020.07.30.)


Az Erasmus+ Nemzetközi Kreditmobilitási program a klasszikus Erasmus+ program kiterjesztése nem európai partneregyetemeken történő hallgatói (és oktatói) mobilitások megvalósítására.

A hallgatók az Erasmus+ klasszikus programhoz hasonlóan pályáznak az aktuális pályázati felhívásban elérhető partneregyetemekre (saját tudományterületükön) majd egy vagy két félévre kiutaznak, tanulnak és a felvett tantárgyakból levizsgáznak (PhD hallgatók kutathatnak is).

Az Erasmus+ Nemzetközi Kreditmobilitási programmal kapcsolatban érdeklődhetnek kari koordinátoruknál, vagy az erasmus.icm@dep.elte.hu e-mail címen.