Projektjeink

Projektjeink

A CHARM-EU projektjei

A CHARM-EU Szövetség oktatási és kutatási projektjein keresztül hozzájárul a transzformatív és fenntartható európai oktatási élmények és kutatási lehetőségek megteremtéséhez.

A Szövetség oktatási alapprojektjében (2019-2022) a mobilitást és az inklúziót középpontba helyező tanulási élmény kialakításán dolgozott, amely a tantervfejlesztés transzformatív megközelítésén alapul és ötvözi a különböző európai oktatási hagyományok legjobb gyakorlatait. A projekt eredményeképpen létrejött a CHARM-EU első közös mesterképzése (A fenntarthatóság globális kihívásai). Az ELTE által vezetett munkacsomagok legfontosabb eredményeiről itt olvashat

2021-ben a Szövetség támogatást nyert kutatási-innovációs stratégiai projektjére is a Horizon 2020 program ernyője alatt kiírt pályázaton: a TORCH projekt célja, hogy kidolgozza az öt kutatóegyetem alkotta szövetség kutatási és innovációs stratégiáját.

2022. júliusában a Szövetség új, CHARM-EIGHT∞ elnevezésű bővítési projektje elnyerte az Európai Bizottság támogatását, így a CHARM-EU a következő 4 év során is folytatni tudja küldetését és transzformatív oktatási tevékenységeit 5 átfogó stratégiai cél mentén.

A projektekben folyó munkát részletesebben is megismerheti a fenti menüpontok segítségével.