ELTE Alumni Jótékonysági Est

ELTE Alumni Jótékonysági Est
12/07

2018. december 07. 18:00

ELTE Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1–3.)

12/07

2018. december 07. 18:00 -

ELTE Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1–3.)


Fennállásának 10. évfordulóját ünnepli a 2018/19-es tanévben az ELTE Alumni Szervezet, ennek apropóján 2018. december 7-én Jótékonysági Estet szervez.

Az ELTE Alumni Szervezet az ELTE Alumni Alapítvány közreműködésével Jótékonysági Estet szervez, melynek kiemelt célja az alumnusok számára színvonalas szórakoztatás, összejövetel biztosításán keresztül a volt hallgatók összefogásával támogatásban részesíteni az egyetem tehetséges és szociálisan rászoruló hallgatóit. Ennek érdekében félévente ír ki pályázatot hallgatók Erasmus+ ösztöndíjának kiegészítésére. Emellett számos más, összegyetemi, kari, intézeti, intézményi programhoz nyújt támogatást. A Jótékonysági Est belépőjével az Alapítványon keresztül támogathatjuk az ELTE Alumni törekvéseit.

A Jótékonysági Esten fellép az ELTE „Eötvös” Művészeti Együttes: a Bartók Béla Énekkar és Egyetemi Koncertzenekar - meghívott vendégművészünk Molnár Ágnes szólista közreműködésével -, továbbá az  ELTE Néptáncegyüttes.

Műsor:

A Bartók Béla Énekkar és Egyetemi Koncertzenekar előadása – John Rutter Magnificat című műve csendül fel meghívott vendégünk, Molnár Ágnes szólista közreműködésével

  • vezényel: Kovács László Liszt-díjas, kiváló művész
  • hangképző: Juhász Bence; Koncertmester: Dúlfalvy Éva

Szünet

Az ELTE Néptáncegyüttes előadása

  • Bonchidai táncok (verbunk, sűrű magyar, csárdás, friss csárdás)
  • Mezőségi táncok (sűrű magyar, korcsos, szökős, sebes csárdás)
  • Kalotaszegi táncok (legényes, csárdás, szapora csárdás)

Belépéshez javasolt az 1000 Ft értékű támogatói jegy megváltása helyben, vagy előzetesen az online befizetési oldalon (ez utóbbi esetben a „megjegyzés” rovatban jelezze, ha részt vesz az eseményen). Az előzetesen megvásárolt jegy felmutatói ELTE Alumni emblémás jelvényt/hűtőmágnest kapnak ajándékba.

Ajándékkal is kedveskedünk támogatóinknak a jubileum alkalmával!

Azok, akik a helyszínen támogatják az ELTE Alumni Alapítványt, prémium kategóriás ELTE Alumni emblémás nosztalgiatermékeket kaphatnak ajándékba – a készlet erejéig. A végösszegbe a támogatói jegy árát beszámítjuk.

  • 1000 Ft-tól jelvény/hűtőmágnes
  • 2500 Ft-tól vászontáska és jelvény/hűtőmágnes
  • 6500 Ft-tól mélykék galléros póló fehéren hímzett ELTE Alumni emblémával

Tombolát is szervezünk, melynek keretében az ELTE Alumni Szervezete részére e célból ajándékozott 2 gyönyörű kiadványt sorsolunk ki a Pytheas Könyvmanufaktúra kollekciójából, továbbá egyéni felajánlásból Barla Ferenc két kötetét. A tombola jegyeket érkezéskor adományozzuk azoknak, akik a tombola feliratú adomány gyűjtő urnába adományt helyeznek. A legkisebb címlet, melyet 1 jeggyel tudunk honorálni 200 Ft.

Amennyiben nem tud részt venni az eseményen, de a távolból támogatná a kezdeményezést, banki utalással, az online rendszeren történő befizetéssel, illetve a 13600/34 telefonszámra indított, 500 Ft értékű hívással (illetve SMS-el) teheti meg. 

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. 

Az eseményt hagyományteremtő céllal hozza létre az ELTE Alumni Központ. A támogatási lehetőségek változatosak. Támogatóink és önkénteseink neveit – amennyiben ismerjük elérhetőségüket és beleegyezésüket adják – a támogatói oldalon megörökítjük.Valamennyi ELTE körüli alapítvány támogatását bátorítja az ELTE Alumni Szervezet. Az est fényének fokozásához pályázatok útján a NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) is hozzájárul.

Plakát
Adakozó Kedd
ELTE Alumni 
Facebook


Jótékonysági Est

Jótékonysági Est

0

/

0

0

/

0